Adverteren

Wij van ictem.nl werken graag samen met een ieder, omdat wij erin geloven dat wij samen sterker staan. Wij bieden een ieder daarom de mogelijkheid met ons een samenwerking aan te gaan. Wij zitten nu op iets meer dan 3000 registraties voor de wekelijkse mailtjes en een maandelijkse websitebezoek van 25000. Jij bent dus gegarandeerd van minimaal 3000 lezers bij een samenwerking.

Wij zijn op zoek naar enkele sponsoren en ook adverteerders die interesse hebben in advertentiemogelijkheden via onze website. Wij bieden los van het aantal websitebezoekers aantrekkelijke tarieven binnen elk budget. Denk je dat wij advertentie partners kunnen worden? Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij tot nu toe bieden en maak contact met ons via ons contactformulier.

Sponsorblogs

Een sponsor blog is een blog waarin een gesponsord product wordt gepromoot door middel van een nieuwe blog. Deze blog kan door jou zelf of door ons geschreven worden. Weliswaar komen er kosten bij kijken als het door een van onze bloggers geschreven wordt, maar deze is af binnen 1 dag na ondertekening van de samenwerking.

Sponsormail

Een hele unieke manier van adverteren bij ons is de mogelijkheid via onze wekelijkse mail jouw product of materiaal te adverteren. Met ons groot e mailregistratie komt uw advertentie zeker terecht bij een geïnteresseerde. In onze mail hebben wij ruimte voor drie adverteerders, natuurlijk is het ook mogelijk alle drie plekken te vullen. Wees er dus snel bij!

Social Media Advertentie

Via alle social media kanalen zijn wij zeer actief. Wij bieden je de mogelijkheid via onze kanalen jouw producten en/of diensten te promoten. Wij hebben een grote social media familie (facebook/instagram) en kunnen samen zeker een geschikt pakket vinden voor de promotie. Wij letten erop dat er geen onverantwoorde producent of content gepromoot wordt.

Advertentie-pakket

Gewoon op zoek naar een advertentiemogelijkheid dan hebben wij ook verschillende pakketten. Wij bieden maandelijkse en jaarlijkse pakketten, maar zijn ook flexibel in het samenstellen van een pakket in overleg met jou. Heb jij een idee over een pakket die wij samen kunnen opmaken, vul dan ons contactformulier in en wij maken contact met u.

Betalingsmogelijkheden

Wij accepteren de volgende betalingsmiddelen:

  • Paypal: overboekingen kunnen op elk moment van de dag geschieden. Laat ons even weten als je dit hebt gedaan zodat wij een confirmatie kunnen sturen na ontvangst.
  • Bankovermaking: heb je geen paypal dan kan er ook met een simpele bank overboeking betaald worden. Vraag even naar onze bankgegevens.

Voor het aanvragen van offertes, tarieven en het bespreken van de pakket mogelijkheden kunt u ons contactformulier invullen. U krijgt binnen 2 tot 3 dagen een offerte van ons team. Zijn er ook andere vragen of suggesties over adverteren of samenwerkingsmogelijkheden, voel je vrij genoeg dit contactformulier in te vullen en wij reageren daar zo spoedig mogelijk op.