Over Ons

Hey, ik ben Ethan. Ik ben van start gegaan met mijn bedrijf, omdat ik persoonlijk heel veel van avontuur houd. Jongeren hebben op een jonge leeftijd meestal te kampen met stres en weten dat ze dienen te ontspannen. In mijn jongere jaren ben ik vaak uit geweest, dus ik weet hoe ik jou kan helpen. Vaak genoeg hebben jongeren de neiging om steeds weer dezelfde ontspanningsactiviteiten te doen, waardoor zij daarvan beginnen te balen. Met behulp van mijn pagina wil ik dat voor jou veranderen! Weet jij hoe? Wat dacht jij van de wereld verkennen? Persoonlijk vind ik het heel erg belangrijk dat jij eens de wereld verkent. Weet jij waarom? Lees maar mee!

De wereld verkennen

In de wereld zijn er diverse plekken te bezichtigen die jou tot rust kunnen brengen. Wat dacht je aan een weekendje zwieren in een andere stad of kamperen in een ander land? Er zijn heel veel dingen die jongeren kunnen doen om hen tot rust te brengen. Jouw nieuwsgierigheid en enthousiasme zullen jou goed laten ontspannen en dat garandeer ik. 

Ontspanningsactiviteiten

Ben jij al nieuwsgierig geworden? Weet jij welke activiteiten er allemaal zijn te doen? Zie hier enkele die jij op andere plekken kunt doen:

  • Genieten op de stranden
  • Bergen beklimmen
  • Rond wandelen
  • Rond fietsen
  • Dansen

Je zal nu zeker denken dat je die activiteiten ook in Nederland kunt doen, maar wat dacht je aan de sfeer? De sfeer in andere landen is best wel gezellig hoor!

Mijn team en ik

Wij staan jou bij voor het kiezen van de trip die jij graag wenst te maken. Aan de hand van de gegeven locaties kunnen wij, indien jij dat wilt, jou ook suggesties geven over de spannende activiteiten die er zijn te doen. Let wel: vergeet jouw camera niet!