Top Websites

De lijst met nieuwste IT-Trends wordt elke dag langer.Elk jaar, elke maand en elke dag is er weer iets nieuws dat er bij komt kijken. Denk maar aan de blockchain wereld en zijn groei de laatste 3 – 4 jaar. Of de digitale security die van groot belang en bijna onmisbaar is in de technologisch gedachtegang. Onderstaande websites geven de beste informatie over de laatste IT-Trends.

  1. www.drone-expert.nl: Hier is alle info over verschillende modellen met verschillende specificaties drones te vinden. Hetzij een simpele drone om mee rond te vliegen of een geavanceerde drone met de beste camera voor vlieg opnames.
  2. www.blockchain.com: Op deze website is alle informatie over het ontstaan, kopen, verkopen, maar ook de voor- en nadelen van de blockchain wereld te vinden. Altijd al interesse gehad hierin, dan is deze website zeker een aanrader.
  3. www.crypto-insiders.nl: nog zo een cryptocurrency platform is de crypto-gids website. Zij geven dagelijks updates over de waarde van de verschillende coins en de ontwikkelingen binnen de crypto wereld. Zij bieden ook de mogelijkheid coins te kopen.
  4. www.centralpoint.nl: het draadloos beheren van netwerken kan heel complex zijn. Bij Central Point kan er samengewerkt worden aan netwerkoplossingen. Zij bieden bijvoorbeeld Cisco Meraki. Meraki is gebruiksvriendelijk en veilig en biedt grote en kleine bedrijven de mogelijkheid hun netwerk vanuit een afstand te monitoren en beheren.
  5. www.ncsc.nl: dit is de website van het Nationaal Cyber Security Centrum. Zij valt rechtstreeks onder het Nederlands Ministerie van Justitie en Veiligheid en werkt aan het vergroten van een veilig en stabiel digitaal domein voor Nederland. Dit door verschillende beveiligingsadviezen te geven en inzichten te bieden.
  6. www.mediawijsheid.nl: de woorden in de naam van de website zeggen het al, hier wordt je wijzer over het slim en veilig gebruik maken van de digitale media. Het geeft uitleg, filmpjes en tips over verschillend IT interventies zoals bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie (artificial intelligence). Kunstmatige intelligentie is het idee achter het zelfstandig laten oplossen van technische problemen door machines, softwares en apparaten zelfs.
  7. www.autoriteitpersoonsgegevens.nl: Zij bieden als privacy autoriteit van de Europese Unie leden de bescherming op persoonsgegevens waarop zij recht hebben. Op deze website ben je terecht voor het indienen van privacy klachten en het laten oplossen van deze klachten. Er wordt gewerkt volgens de nieuwe Europese privacywet, Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die sterke bescherming biedt voor jouw online privacy. 

De bovengenoemde websites kunnen informatie verschaffen over de laatste IT-Trends en ontwikkelingen. Wil je meer weten over de ontwikkelingen in de crypto wereld, online security, cloud networking of de nieuwste modellen drones dan kan je op een van deze websites zeker meer informatie vinden. Natuurlijk is dit slechts een shortlist van websites, het internet is en blijft oneindig.